Meet John Altman

Founders John Altman

In het supermarkt schap zag John veel snacks met onnodige toevoegingen en ongezonde ingrediënten. Met verrassende en gevarieerde producten die beter, lekkerder en verantwoorder zijn, wilde hij verschil maken op het schappen met hartige producten.

Vanaf  2015  wordt er gebouwd aan mooie snacks. Dat doen we met gezonde tussendoortjes op de markt te brengen die goed zijn voor jou en je omgeving.

John Altman

Who the hell is John Altman? John Altman is gebaseerd op een hippie uit San Francisco. Hij deelde gratis snacks uit op het strand, uit liefde voor de planeet en de mensen om hem heen. John Altman deed dit onder het motto ‘Spread the love’. Zijn onbaatzuchtigheid en zijn enthousiasme werkte aanstekelijk.

John Altman organic popcorn

Verantwoord en Duurzaam

Bij biologische ingrediënten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Deze ingrediënten worden geproduceerd zonder kunstmest en zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Dat is niet alleen beter voor jou maar ook voor het milieu. Daarom zijn onze producten bij voorkeur biologisch. Natuurlijk willen we wel dat de gezonde tussendoortjes toegankelijk zijn voor iedereen. We kijken dus per product naar de mogelijkheden en de verkrijgbaarheid om toch betaalbaar en toegankelijk te zijn.

Onze popcorn verpakking is recyclebaar. We zijn volop aan het testen om een recyclebare verpakking op de markt te brengen voor de noten die tegelijkertijd ook de kwaliteit van de producten kan waarborgen. Als hier een oplossing voor op de markt komt, gaan we dit natuurlijk direct testen.

Tot slot werkt John Altman graag samen met gelijkgestemde bedrijven zoals Rederij Kees en De Regenboog Groep, omdat iedereen een glimlach verdient.

Webshp