The Good Rebel

Weet je waar wij in geloven. Dat iedere kleine act of kindness kan uitmonden in iets groots. Je moet het zo zien: Elke hoge golf begon ooit als een rimpeltje in het water. Wij kunnen het weten; we zijn gek op golven. Zeewater stroomt door onze aderen en zandkorrels zitten in ons DNA. Dat kriebelt soms best. Maar daar doe je niets aan. Zoals het werkt met golven, zo werkt het dus ook met positiviteit. Kleine acties kunnen immense dingen in gang zetten. Wat dat met snacks te maken heeft? Zoveel, vriend.  

Het idee voor onze snacks begon bij één surfer. Waar de golven zich bulderend op de kust storten, daar was hij. Met zijn surfboard onder de arm om de zee te bedwingen. We waren onder de indruk van deze legendarische surfer. Laat ons je voorstellen aan John Altman. John surfte niet alleen. Op de stranden die hij bezocht deelde deze levenslustige rebel zijn eigen gemaakte snacks uit. Stevig gekruide nootjes, chips van zoete aardappel en knapperige popcorn met zeezout. Voor hem en voor anderen. Want samen snackt het toch lekkerder dan alleen. So let’s spread the love!  

Wij volgen zijn voorbeeld. Net als John maken wij snacks met een beetje meer liefde. Betere snacks!  Dat zijn snacks van betere ingrediënten die beter zijn voor onze wereld en beter smaken. Ze zijn vrij van palmolie en GMO, maar volgestopt met verrassende smaken. Inspiratie voor die smaken vonden we op de plekken waar John het liefste surfte, overal ter wereld. En onze ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch. Ons doel: dat jij lekker achterover kan leunen en de wereld een beetje mooier kan snacken. Met ieder handje popcorn, elk chippie en ieder nootje.  

Om nog grotere golven te maken, laten we het daar niet bij. We werken met meerdere organisaties samen om de wereld een stukje mooier achter te laten. Elk jaar gaat een deel van onze omzet naar Trees For All die nieuwe bomen aanplanten. Je ziet ons, net als John, ook regelmatig op het strand. We werken daar samen met Surfrider om met eigen beach clean-ups de stranden en kusten schoon te maken en te houden. En we ondersteunen SurfCare, die mensen met long covid of een burn-out snel op de been helpen met waterkracht. Want wie weet...onze kleine acties kunnen zomaar het begin van een golf van positiviteit zijn.