Zakelijke klanten 

Willen jullie met ons samenwerken om echt impact te maken en de wereld te redden met lekkere snacks?

 gezonde snacks werk
Borrelbox cadeau

BORRELBOX BESTELLEN VOOR JE TEAM?


Een online borrel organiseren? Of gewoon je team verwennen met een lekkere borrelbox en deze cadeau geven? John Altman maakt speciaal voor jou een borrelbox op maat!  Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je inspiratie, zie onderstaand de type boxen die we al geleverd hebben! Vanaf €6,95!
- Lokaal (alle merken komen uit Amsterdam of Nederland)
- Biologische snacks/drinks
 - Female Founders (alle producten hebben een vrouwelijke ondernemer)
 - Filmpakket met Cinemember-film abonnement
- Netflix proof (uiteraard met de biologische popcorn)
 - Brievenbus pakket (met bijvoorbeeld een cockail en nootjes)
 - Borrelpakket (alcohol(vrij) 

 nootjes op werk

DUURZAME SNACKS BIJ JOU OP KANTOOR?

Wil jij je assortiment uitbreiden met verrassende maar vooral lekkere en gezonde snacks? We vinden duurzaamheid erg belangrijk, zo is onze popcorn biologisch en hebben we een milieuvriendelijke verpakkingg. Of heb je een speciaal event? Als zakelijke klant heb je speciale tarieven, we leveren in Nederland binnen 48 uur en uiteraard krijgen onze b2b-klanten een factuur met btw-tarief. Werkt jouw kantoor met een cateraar? Laat het ons weten, dan nemen we contact met hen op. 


Stuur ons een berichtje dan komen we binnen 24 uur met een passend voorstel

Stuur ons een berichtje dan komen we binnen 24 uur met een passend voorstel!

Customer Happiness in a postbox

Soms is het een goed idee om je klant in het zonnetje te zetten, met een klein gebaar. Een kleinigheidje met een grote impact. Want diverse cases laten zien dat het inzetten van een fysieke verrassing tot klantbehoud (retentie) en verhoging van NPS kan leiden.  Wij helpen jullie daar graag bij.

Nog niet bekend met de tussendoortjes van John Altman? Wacht niet langer! Als zakelijke klant bieden we je de mogelijkheid een gratis proefpakket aan te vragen.

Gratis proefpakket

Vraag nu aan!

POINT OF SALE MATERIAAL


We hebben diverse display materialen beschikbaar. Van kleine houten op maat gemaaakte display om de verpakkingen nog mooier te presenteren, tot woblers en prijskaartjes! Je kan ze natuurlijk ook direct in de omdoos presenteren aangezien ze ook counter ready zijn in hun omdoos. 

John Altman nootjes

VERKOOPPUNTEN

De producten van John Altman zijn verkrijgbaar bij de verschillende horecagroothandels in Nederland: Hanos en Unipharma. Staat jouw groothandel er niet bij? Laat het ons weten! Daarnaast kan je onze snacks vinden bij onder andere: Shell, AHtoGO, Bijenkorf, Crisp, Amazon.