Team

team john altman zusjes

Het mastermind achter het team is John Altman himself! Dagdagelijks voert Arnoud Francken het bestuur, maar ten alle tijden houdt het team in de gaten waar John Altman voor staat!

John is van mening dat snacks vrij moeten zijn van troep en bij voorkeur moeten ze biologisch  en altijd toegankelijk zijn in prijs. Kortom precies waar een ieder behoefte aan heeft als je een 'guilt-free' snack wilt kopen. 

 

Arnoud Francken owner  Arnoud is de Chief of Bites en vanaf oktober 2022 stuurt hij het team van John Altman aan en hij is tevens investeerder /aandeelhouder. Hij begon zijn werkzame leven als een commodity trader in Amsterdam en daar heeft hij al op jonge leeftijd zijn passie voor noten en gezonde snacks ontdekt. Arnoud: ‘We willen de consument blijven verrassen met lekkere en verantwoorde tussendoortjes.’  Duurzaamheid zit in zijn DNA en ook de passie voor surfen deelt hij met John. #spreadthelove.
    
      
     
          
Marie Claire favoriet

Marie Claire haar favoriete snack is de Sweet & Salty popcorn, ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. Marie Claire werkte hiervoor bij Unilever en Kiosk (NS station) waar ze de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd, echter kriebelde het al jaren, zelf ondernemen en vooral een snack ontwikkelen waar ze zelf zo'n zin in heeft om een uur of 17. 

 

Julie john altman popcornJulie haar favo snack is de maple syrup & chilli noten mix, lekker pittig en toch ook zoet! Julie woont momenteel in Barcelona en werkt vanuit daar full-time aan het op de markt brengen van John Altman. Een snack op de markt brengen die echt echt lekker is, zonder troep, iets goeds doen voor de wereld en wonen in Spanje! Het is een droom voor Julie die uitkomt!