Team

team john altman zusjes

Het mastermind achter het team is natuurlijk John Altman himself! Maar dagelijks zijn de zusjes Marie Claire en Julie aan het stuur, maar ten alle tijden is John Altman in hun gedachten!

De zusjes opgegroeid in de bossen in het oosten van Nederland, zijn John Altman gestart omdat ze -net als John Altman- geloven in "good food" en dat we meer van het leven moeten genieten! John Altman is hun inspiratie bron voor alles wat ze doen!

Daarnaast vinden de zussen dat alle snacks vrij moeten zijn van e-nummers en andere troep, als het kan biologisch is maar vooral ook toegangelijk moet zijn in prijs. Kortom precies waar ze zelf behoefte aan hebben wanneer ze een 'guilt free' snack kopen. 

 

Marie Claire favoriet

Marie Claire haar favoriete snack is de Sweet & Salty popcorn, ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. Marie Claire werkte hiervoor bij Unilever en Kiosk (NS station) waar ze de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd, echter kriebelde het al jaren, zelf ondernemen en vooral een snack ontwikkelen waar ze zelf zo'n zin in heeft om een uur of 17. 

 

Julie john altman popcornJulie haar favo snack is de maple syrup & chilli noten mix, lekker pittig en toch ook zoet! Julie woont momenteel in Barcelona en werkt vanuit daar full-time aan het op de markt brengen van John Altman. Een snack op de markt brengen die echt echt lekker is, zonder troep, iets goeds doen voor de wereld en wonen in Spanje! Het is een droom voor Julie die uitkomt!