Team

team john altman zusjes

Het mastermind achter het team is natuurlijk John Altman himself! Dagelijks voeren Marie Claire en Julie het bestuur, maar ten alle tijden is John Altman in hun gedachten!

De twee zussen opgegroeid in de bossen in het oosten van Nederland, zijn John Altman gestart omdat ze -net als John Altman- geloven in "good food" en dat we meer van het leven moeten genieten! John Altman is hun inspiratie bron voor alles wat ze doen!

Daarnaast vinden de zussen dat alle snacks vrij moeten zijn van e-nummers en andere troep, als het kan biologisch is maar vooral ook toegankelijk moet zijn in prijs. Kortom precies waar ze zelf behoefte aan hebben wanneer ze een 'guilt-free' snack kopen. 

 

Marie Claire favoriet

Marie Claire haar favoriete snack is de Sweet & Salty popcorn, ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. Marie Claire werkte hiervoor bij Unilever en Kiosk (NS station) waar ze de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd, echter kriebelde het al jaren, zelf ondernemen en vooral een snack ontwikkelen waar ze zelf zo'n zin in heeft om een uur of 17. 

 

Julie john altman popcornJulie haar favo snack is de maple syrup & chilli noten mix, lekker pittig en toch ook zoet! Julie woont momenteel in Barcelona en werkt vanuit daar full-time aan het op de markt brengen van John Altman. Een snack op de markt brengen die echt echt lekker is, zonder troep, iets goeds doen voor de wereld en wonen in Spanje! Het is een droom voor Julie die uitkomt! 

 

 

 

 

                             

Arnoud Francken owner

Arnoud is de nieuwe Chief of Bites en vanaf oktober 2022 gaat hij John Altman aansturen en is tevens investeerder /aandeelhouder. Hij begon zijn werkzame leven als een commodity trader in Amsterdam en daar heeft hij al op jonge leeftijd zijn passie voor noten en gezonde snacks ontdekt. Arnoud: ‘We willen de consument blijven verrassen met lekkere en verantwoorde tussendoortjes.’  Duurzaamheid zit in zijn DNA en ook de passie voor surfen deelt hij met John. #spreadthelove.