Een kijkje achter de schermen #2

Naast alle drukke dagen op kantoor, staan we ook regelmatig op beurzen. In deze blog nemen we je mee naar de Spar Voorjaarsbeurs in Utrecht. 

De fabrique in UtrechtDe Fabrique in Utrecht is doorgaans een plek om te karten maar wordt ook veel ingezet als evenementen-locatie. Vandaag werd de baan dan ook omgetoverd tot een grote hal, waar alle exposanten een eigen stand kregen. 

De stand van 2foodEen dag van te voren hebben onze lieve collega's van 2Food de stand opgebouwd. Meer 'Natural Happiness' kun je niet uitstralen toch! ;) 

John Altman popcorn gepresenteerd in stelling2Food is onze distributeur en vandaag promoten en verkopen wij onze popcorn op de beurs. Kijk onze prachtige zakken eens shinen!

Impressie van de Sparbeurs
Alle standhouders zijn er klaar voor. Het is stilte voor de storm... Er worden zo'n 1500 mensen verwacht. 

John altman popcorn laten proevenHet is belangrijk om onze popcorn te kunnen proeven, voordat je besluit om het op te nemen in het assortiment van jouw eigen Spar supermarkt. Met veel enthousiasme vertelt Valentina alles over John Altman en deze heerlijke biologische low-calorie snack. En natuurlijk ben je daarna di-rect verkocht! ;) 

2 medewerkers in de stand van 2foodHet is 18:00 uur, het einde van de beurs. Coen en Valentina kijken terug op een succesvolle beurs dag.

Ben je Spar-ondernemer en heb je ons helaas niet gespot op de beurs? Geef gerust een belletje of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden! :)