Truffel popcorn met parmezaanse kaas
[RECEPT] De Sea Salt popcorn van John Altman is al lekker van zichzelf, maar wat nou als we je vertellen dat je de popcorn nog veel lekkerder kan maken? Daarnaast kan je met dit recept binnen 5 minuten met je snack op de bank zitten met een goede film of lekker je favoriete serie bingewatchen.
Ingrediënten
- 2 zakken John Altman Sea Salt popcorn
- 2 eetlepels truffelolie
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- 1 theelepel gedroogde peterselie
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- 3 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
Benodigdheden
- Een bakje met deksel
Recept
Stap 1 - Doe alle John Altman popcorn in een hersluitbare bak en voeg geleidelijk steeds een beetje truffelolie toe aan de popcorn in de bak. Sluit hem steeds weer af en schud goed, doe dit een aantal keer zodat alle popcorn truffelolie bevat.
Stap 2 - Voeg de basilicum, peterselie en knoflookpoeder toe in de bak en 'shake again'.
Stap 3 - Voeg de vers geraspte parmezaanse kaas toe en schud nogmaals.
Voel je vrij om zelf de hoeveelheid te bepalen.
Stap 4 - Klaar om te bingewatchen? Ga lekker zitten op de bank en geniet van je snack! Sharing = caring!