Samen uit de eenzaamheid: De vierde editie

In samenwerking met de Filmhallen en De Regenboog Groep hebben wij het concept ‘Samen uit de Eenzaamheid’ in het leven geroepen. Dit initiatief is opgezet om iets te kunnen betekenen voor de eenzame Amsterdammers. Het concept is in 2018 gestart en inmiddels hebben we al drie succesvolle edities achter de rug.  

Met veel trots kunnen wij melden dat er een vierde editie komt op maandag 11 maart aanstaande. De film die deze avond wordt afgespeeld is Green Book. Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali) die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Green book. Twee mannen in een auto
We vertellen je graag hoe jij een steentje kunt bijdragen! Voor 10 euro koop je twee kaartjes voor de voorstelling Green Book op maandag 11 maart 2019. Daarmee heb je een kaartje voor jezelf gekocht en geef je automatisch een kaartje gratis weg aan een eenzame Amsterdammer. Uiteraard zijn er volop snacks van John Altman aanwezig en kan je tijdens de film genieten van nootjes en biologische popcorn. We organiseren er ook een bijpassend drankje bij. 

Het leuke aan dit project is dat het iedereen samenbrengt, je gezellig een avondje naar de film gaat en nieuwe mensen ontmoet. Na afloop van de film is er nog een borrel.

Via deze link kun je een kaartje kopen. Zien we jou 11 maart bij de Filmhallen in Amsterdam?