Op reis naar onze productie partij

Eind oktober hadden we een spannende trip op de planning staan! We gingen voor het eerst onze nieuwe popcorn verpakking zien. En ook de samenwerking met onze popcorn producent was nog warm, net als net gepopte popcorn ;-) . Samen met onze nieuwe popcorn producent hebben we onze biologische popcorn ontwikkeld. En of hij lekker is, heb je hem al geproefd?

En dan de folie…. we hadden deze natuurlijk al heel vaak op de computer gezien en ook diverse proefdrukken mogen ontvangen, maar om hem zo op de machine te zien rollen, ja dat is wel heel erg gaaf!

De folie is mooier, gaver en beter dan we hadden gehoopt, dus het is tijd om de contracten te tekenen. Dit deden we natuurlijk onder het genot van popcorn… heel veel popcorn! Zo pop je weer eens iets anders dan champagne.

De nieuwe popcornverpakking op een folierol

Dat is nog eens leuk zaken doen… En natuurlijk hebben we ook uitgebreid gepraat over (en genoten van) allerlei nieuwe mogelijke smaken die we zouden willen ontwikkelen, over de innovaties op gebied van duurzaamheid, verpakkingen en smaken. Zou je bijvoorbeeld protein popcorn wat vinden? Of toch liever truffel popcorn? Wat hebben we toch een heerlijke baan!

julie eet popcorn

Wil je deze heerlijke popcorn zelf ook proeven? Bestel deze dan snel op onze webshop.