Meet our Dry Roated Nuts BBQ Chilli

Je kent onze nootjes wellicht al, of onze biologische popcorn! Maar sinds vandaag hebben we een nieuwe product gelanceerd. En dat niet alleen, want naast deze droog geroosterde noten hebben we ze ook in een grotere verpakking verpakt, met handige zipp sluiting.

Oven roasted nuts

Stel je voor, je ruikt de geur van versgebrande nootjes en op de achtergrond een lichte geur van de barbecue die net aan is gegaan.
En wat nou als deze combinatie nou net in het zakje zit waar je nu naar kijkt. Gemaakt zonder olie en zonder suiker en op smaak gebracht met verse kruiden. Je zou ze bijna uit je beeldscherm willen trekken…. NIET DOEN. 

BBQ Chilli Smaak

De smaak is natuurlijk het allerbelangrijkste en daarom hebben we eindeloos getest, getest en nog eens getest. En we moeten zeggen, we zijn erg tevreden met het resultaat!


100% natuurlijk, zonder toevoegingen van kunstmatige smaakmakers of geurstoffen hebben we een snack gemaakt die perfect on to go, of bij een lekkere borrelplank. Misschien maakt deze snack nog wel lekkerder omdat er geen suiker en geen olie aan toegevoegd is. 

Gezonde snack

De definitie van gezond is voor iedereen anders, maar we weten dat notenmixen erg gezond  zijn. (Een handje noten per dag eten, aldus het Voedingscentrum). Nu is het toevoegen van suiker en e-nummers natuurlijk niet het advies daarom hebben we zonder compromis te doen op smaak een super lekkere notensnack ontwikkeld. En dat dus zonder suiker en zonder olie.

Waar te koop?

Je kan ons via de webshop kopen, maar ook via de fast delivery groceries zoals Flink en Getir. En we hebben goed nieuws, binnenkort komen hier nog meer locaties bij.