Kom uit je bubbel in het DeLaMar theater

Afgelopen vrijdagavond op 14 juni hadden we onze eerste voorstelling in het DeLaMar theater in Amsterdam. Een concept dat we al vaker hebben georganiseerd in samenwerking met de Filmhallen. Deze keer werd deze avond mogelijk gemaakt door het DeLaMar theater en De Regenboog Groep. Samen de  handen ineengeslagen om een avond met bijzondere ontmoetingen te faciliteren. Het concept is onveranderd: "Koop een kaartje, Geef een kaartje", zo neemt de betalende Amsterdammer een onbekende stadsgenoot mee naar het theater.

Het idee is simpel maar zo waardevol voor mensen voor wie een theaterbezoek niet zo vanzelfsprekend is. Je koopt een kaartje voor een voorstelling, vrijdag was dit 't Schaep met 5 Pooten en daarmee zorgen wij dat een deelnemer van de stichting De Regenboog Groep een echt avondje uit krijgt, met een rondleiding, een gratis entree kaartje, een drankje en natuurlijk heerlijke snacks.

Lees en kijk mee hoe deze avond eruit zag: 

DeLaMar

We verzamelen om 19 uur bij DeLaMar, hier worden de deelnemers en de Amsterdammers verwelkomt door de organisatie. MVO John Altman

We starten met een rondleiding door Wout Deterink namens DeLaMar, een bijzondere rondleiding met veel informatie over de oorsprong van het theater, de foto's die er hangen en de achtergrond van de fotografen. We komen langs de artiesten foyer, zien de artiesten zich voorbereiden en we leren elkaar een beetje kennen.

 MVO john altman

In de pauze hebben we natuurlijk uitgebreid tijd om even te genieten van heerlijke snacks en een lekker drankje. Ook het moment om te contact te leggen met elkaar. 

Wij vonden het een onvergetelijke avond! Een waardevol concept dat je figuurlijk even uit je bubbel haalt en waarmee je echts iets kunt doen voor een ander. Wij danken Wout en het DeLaMar Theater voor de gastvrijheid en het faciliteren van deze avond.

Hou vooral onze social media in de gaten om te zien wanneer jij er bij kan zijn!

#spreadthelove