John Altman loves Rederij Kees

Al ruim 3.5 jaar werken wij samen met Rederij Kees. Onze logistiek dienstverlener die onze horeca verpakking nootjes elke week trouw brengt naar onze klanten, zoals onder andere W Amsterdam, De Filmhallen en The Movies.


John Altman wil de wereld een beetje beter en leuker maken en daarom kiezen we onze partners dan ook zorgvuldig uit. Wij zijn trots op een partner als Rederij Kees!

Wij werken met Rederij Kees in Amsterdam samen omdat ze snel, milieuvriendelijk en altijd met een glimlach onze snacks bezorgen. Over de Amsterdamse grachten in hun duurzame elektrische schuit of over land in bestelbussen op biogas of kleine elektrische vrachtwagens, Lekker schoon en stil.  


Duurzaam ondernemen

Rederij Kees is sociale firma: hun commerciële doelstelling gaat gepaard met een maatschappelijke opdracht. Hierin werken ze samen met De Regenboog Groep. Samen creëren ze werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geven ze een duwtje in de rug en laten ze groeien. Zo kunnen mensen trainingen, opleidingen en cursussen volgen. Bijvoorbeeld om hun heftruckcertificaat of vaarbewijs te halen. Of om opgeleid te worden tot facilitair of logistiek medewerker. Het doel is mensen te laten doorstromen naar betaalde arbeid in een regulier bedrijf.