John Altman bouwt verder met nieuwe eigenaar!

PERSBERICHT


Duurzaam snackmerk John Altman bouwt verder met nieuwe eigenaar!

Amsterdam, 10 oktober 2022

Vanaf 3 oktober 2022 gaat John Altman verder met een nieuwe investeerder en aandeelhouder. Arnoud Francken, tevens eigenaar van Yumami Foods BV, is de nieuwe enthousiaste eigenaar. Arnoud Francken: ‘We willen de consument blijven verrassen met lekkere en verantwoorde tussendoortjes.’

Arnoud heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen de food business met zijn theebedrijf Axxent, Masters in Tea, dat in 2019 succesvol werd verkocht. Met zijn kennis en ervaring heeft Arnoud de ambitie om het bedrijf John Altman verder te laten groeien. “Na de verkoop van Masters in Tea in 2019 was ik op zoek naar een merk dat de hartige productcategorie kan verrijken”. De zussen Julie en Marie Claire van der Lande zagen in 2015 kansen in het schap van tussendoortjes en snacks, dat gedomineerd werd door producten met onnodige toevoegingen en ongezonde ingrediënten. Met John Altman zijn zij ingesprongen op deze kans, door nieuwe snacks te lanceren die verrassend, beter en lekkerder zijn. “Julie en Marie Claire hebben een mooi en duurzaam merk gebouwd, waar we komende jaren graag mee gaan uitpakken’, aldus Arnoud. 


John Altman wil de wereld beter laten snacken

John Altman is een eigentijdse hippie uit San Francisco die graag liefdevolle tussendoortjes uitdeelt. Hij maakt heerlijke biologische popcorn en lekkere noten melanges voor de bewuste consument. Maar dat is nog niet alles, bij John Altman hebben ze ook een duurzame missie; zo besteden we 1% van onze omzet in het planten van bomen.


Verkrijgbaar

De producten van John Altman zijn te vinden in diverse verkoopkanalen, waaronder Online (Amazon, Bol.com, webshop), Out-of-home (cateraars, kantines, HelloFresh, Shell, e.d.), groothandels (Hanos, Orderchamp, e.d.) en Quick Commerce (Crisp, Flink, Getir, e.d.).


Voor meer informatie, interviews of beeldmateriaal: Arnoud FranckenT: +31(0)6-533 99 533
E: Arnoud@johnaltman.nl