Een kijkje achter de schermen #3

Het is je vast niet ontgaan dat we een nieuwe website, nieuwe verpakking en nieuwe smaak hebben! Zoiets moet natuurlijk groots gevierd worden en dat deden wij dan ook graag met heel veel leuke mensen. We geven je in deze blog een kijkje achter de schermen bij deze lancering.

Om de journalistieke wereld een beetje liefde te geven, ging er een persbericht de deur uit. Nieuwsgierig? Snappen wij! & daarom hebben wij het persbericht gedeeld in een blog.  

Met onze hashtag #spreadthelove willen wij graag een boodschap uitdragen, namelijk letterlijk de liefde verspreiden. Daarmee bedoelen we vooral liefde voor eten, voor elkaar en voor de wereld. Ook is onze liefde voor social media groot, met als favoriet Instagram. En het is je vast niet ontgaan dat wij via deze weg groots ons feestje hebben gevierd!

John Altman popcorn

Er is natuurlijk geen feestje, zonder snacks en voor we het wisten stond ons hele kantoor vol met een hele lading popcorn!

John Altman ansichtkaart
Om de liefde verder te verspreiden is er achter de schermen hard gewerkt om een toffe ansichtkaart te ontwerpen, zodat wij deze konden meesturen in het pakketje.

John Altman organic popcorn
Tijd om alles in te pakken! Het voelde een beetje als sinterklaas, zo ontzettend veel pakketjes... Sharing = caring!

John Altman organic popcorn
Het uiteindelijke pakketje zag er zo uit, inclusief een echte liefdesbrief. #spreadthelove

John Altman organic popcorn
Stop maar met tellen, het waren er tientallen. We have so much love to give.

John Altman popcorn
Met liefde verpakt, met zorg naar het postkantoor gebracht. Met het complete John Altman team brengen we de eerste lading weg.

John Altman dozen
We hadden vooraf natuurlijk wel eventjes onze lieve vrienden van de Primera gewaarschuwd voor deze pakketjes-parade. Wel zo fijn, als je hele winkel ineens vol komt te staan met zo ontzettend veel dozen.

De eerste pakketjes waren al snel op hun bestemming aangekomen en wat kregen wij veel toffe reacties! Liken, unboxen, comments, sharen… Het gebeurde allemaal. Instagram ontplofte bijna van alle liefde die wij terug hebben mogen ontvangen. We zijn blij om te lezen dat onze nieuwe smaak & verpakking met open armen door jullie werd ontvangen. Thanks a lot! Hieronder een greep uit jullie enthousiaste reacties.

Check ook vooral de hashtag #johnaltmansnacks of onze hoogtepunten op Instagram voor een uitgebreide afterparty van ons feestje.

En nu? Wij gaan natuurlijk gewoon door! Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met het testen van nieuwe smaken en bezig met andere toffe ontwikkelingen. Stay tuned!