Beste sinterklaas/kerst cadeau van 2021

Zoek je een écht leuk Sinterklaas kadootje? Of een mooi cadeau voor onder de kerstboom? 1 ding is zeker; met dit pakket haal je de heerlijke geur van verse popcorn in jouw huis!

De Popcornmaker maakt snel heerlijke popcorn zoals de popcorn van de bioscoop, met de biologische mais en de popcorn bekers heb je alles in huis. Deze box is perfect voor feestjes met kinderen of filmavondjes bij jou thuis, waar al je vrienden en familie van je popcorn kunnen genieten.


Dit pakket bevat:
- Popcorn machine
- 250 gram biologische mais
- 2 kraft popcorn bekers
- 1x popcorn receptenboekje

Wil je het laten inpakken en een persoonlijk kaartje aantoevoegen? Geen probleem! Laat het ons even wat dan gaan we direct aan de slag!

Popcorn Machine (1200 watt)

 • Gezond
  De popcornmachine gebruikt hete lucht verwarming waardoor er geen vette olie of boter gebruikt hoeft te worden. Het apparaat maakt verse, knapperige popcorn wat gezonder is dan magnetronpopcorn omdat het vrij is van schadelijke BPA stoffen.
 • Hoge kwaliteit
  Je kan de machine direct starten zonder wachttijd. De lekkere popcorn is binnen 3 minuten klaar. Verder heeft de popcornmachine een transparant design aan de bovenkant waardoor je de popcorn kunt zien poffen, iets wat vooral kinderen geweldig vinden. Ten slotte zorgt het gelijkmatig verwarmen van de turbines ervoor dat alle popcorn even warm wordt, waardoor 95% van de mais zal poffen. De popcornmaker heeft een geïntegreerd maatschepje, een afneembare deksel en antislipvoetjes
 • Extreem snel klaar
  Binnen 3 minuten geniet je van je vers gepofte popcorne. Dus kan je snel tijdens een reclamespotje (of tussen afleveringen heen op Netflix) je snack bijvullen.
 • Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen
  Met een nat doekje kan de machine eenvoudig worden schoongemaakt want de popcornmachine gebruikt geen olie en heeft een non-stick oppervlak aan de binnenkant. Tevens is de machine gemakkelijk op te bergen doordat hij een klein, compact formaat heeft.
 • Top functies
  ✔Gelijkmatige turbineverwarming
  ✔Door het hete luchtsysteem is er geen vet, olie of boter nodig
  ✔Eenvoudig in gebruik:Doe de mais in de machine met het bijhorende maatschepje en zet hem eenvoudig aan met één knop
  ✔Gemakkelijk schoon te maken: afvegen met een doekje is voldoende
  ✔Klein en licht, dus gemakkelijk op te bergen
  ✔ Bevat een o.a Nederlandse handleiding.

Voor de hele familie
Perfect voor een filmavondje, een gezonde snack als je bezoekt hebt, een tussendoortje om tijdens een verjaardag aan te bieden, of op ieder moment dat je zin hebt in heerlijke popcorn!

Kinderfeestje
Eerst ga je met z'n allen lekker de popcornbekers versieren, tekenen, schilderen, beplakken. Daarna samen de popcorn bakken en terwijl de popcorn poft, ga je de lekkerste versiering maken. Op onze website vind je verschillende recepten maar met chocolade, discodip, marshmallows, smarties maak je de gekste en lekkerste combinaties. En daarna natuurlijk met z'n allen lekker opsmikkelen! Succes gegarandeerd.

Sinterklaas/Kerst
Wil je een leuk cadeau'tje geven voor Sinterklaas of Kerst, met dit DIY pakket heb je alles in 1x bij elkaar. Ideaal voor jong en oud en echt een cadeau om lekker en gezonder te gaan snacken met elkaar!

Kenmerken:
- Popcorn machine:
*Afmeting: 27 x 18,6 x 13 cm.
*1200 Watt, 220 - 240 Volt
- 250 gram biologische mais
- 2 kraft popcorn bekers
- 1x popcorn receptenboekje

 

DIY Popcorn pakket