De meest gestelde vragen over John Altman

Wie is John Altman? Waar zijn jullie te koop? Zijn jullie producten biologisch? Deze en nog meer vragen beantwoorden wij voor jou in deze blog!

Wie is John Altman?
John Altman is gebaseerd op een hippie uit San Francisco. Hij deelde gratis snacks uit op het strand, uit liefde voor de planeet en de mensen om hem heen. Hij deed dit onder het motto #spreadthelove. Zijn onbaatzuchtigheid en enthousiasme werken aanstekelijk. Met John Altman in gedachten zorgen wij net als hij voor de lekkerste guilt-free snacks die de wereld een beetje blijer maken. Dit doen we op een zo duurzaam mogelijke manier, maar “100% good, not perfect” zou John Altman zeggen.

Waar kan ik jullie tussendoortjes kopen?
Je kunt ons vinden bij onder andere Marqt, Landmarkt, Shell, Spar en de meeste AHtoGo’s. Het kan zijn dat een vestiging van Spar of AHtoGo nog geen snacks verkoopt, daar hebben wij helaas geen invloed op. Maar geloof ons, dat vinden wij net zo jammer als jij! Daarnaast kan je ons vinden in de catering, ziekenhuizen, universiteiten maar ook groothandels zoals de Sligro, Hanos, Bidfood en De Kweker. 

Zijn jullie producten 100% natuurlijk?
Al onze producten zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen van geur- kleur en/of smaakstoffen, 0% rommel! Alle ingredienten die in onze producten zitten kan je ook in je keukenkasje hebben staan, wel zo'n prettig idee toch. 

Zijn jullie producten biologisch?
Biologische ingrediënten bevatten geen chemische rotzooi zoals pesticiden en dat is niet alleen beter voor jou maar ook voor het milieu. Daarom zijn onze producten bij voorkeur biologisch. Echter willen we wel dat de tussendoortjes ook toegankelijk blijven, dus we kijken per product of het haalbaar is. De popcorn van John Altman is 100% biologisch gecertificeerd door Skal. Voor de nootjes hebben we gekozen om deze niet biologisch aan te bieden maar wel weten we precies waar onze ingedrienten vandaan komen, zodoende blijven onze snacks toegankelijk voor iedereen. 

Wat doen jullie aan het milieu?
Bij John Altman proberen we over elke schakel na te denken. Zo is onze popcorn van biologische afkomst en proberen we zo dicht mogelijk bij huis onze producten te laten produceren. De verpakking van de popcorn is recyclebaar en we zijn continue bezig om de producten, het proces en de ingredienten te optimaliseren. 

Zijn jullie producten vegan?
Onze popcorn en nootjes zijn volledig vegan! Je kunt dus met een gerust hart genieten van onze heerlijke snacks, ook als je vegan bent.

Benieuwd naar nog meer FAQ-vragen? Klik dan hier of stel ze gerust aan ons: welovejohn@johnatlman.nl

John Altman illustratie