Team

John Altman team AF & TN

Het mastermind achter het team is John Altman himself! Dagdagelijks voert Arnoud Francken het bestuur, maar ten alle tijden houdt het team in de gaten waar John Altman voor staat!

John is van mening dat snacks vrij moeten zijn van troep en bij voorkeur moeten ze biologisch  en altijd toegankelijk zijn in prijs. Kortom precies waar een ieder behoefte aan heeft als je een 'guilt-free' snack wilt kopen. 

      
Arnoud is de Chief of Bites en vanaf oktober 2022 stuurt hij het team van John Altman aan en hij is tevens investeerder /aandeelhouder. Hij begon zijn werkzame leven als een commodity trader in Amsterdam en daar heeft hij al op jonge leeftijd zijn passie voor noten en gezonde snacks ontdekt. Arnoud: ‘We willen de consument blijven verrassen met lekkere enverantwoorde tussendoortjes.’  Duurzaamheid zit in zijn DNA en ook de passie voor surfen deelt hij met John. #spreadthelove.   
 
Timothy, als hem vroeger de vraag werd gesteld waar hij midden in de nacht voor wakker gemaakt kon worden, was dat altijd steevast popcorn! En dat is na al die jaren niet veranderd, al komen de BBQ Chili nootjes wel in de buurt als ultieme favoriete John-snack. Binnen John Altman is hij werkzaam als Chief of Bite Creations, een mooie benaming voor het creëren van heerlijke nieuwe snacks, verpakkingen en alle marketingactiviteiten rondom het prachtige assortiment.
 

 

 

Julie john altman popcornJulie haar favo snack is de maple syrup & chilli noten mix, lekker pittig en toch ook zoet! Julie woont momenteel in Barcelona en werkt vanuit daar full-time aan het op de markt brengen van John Altman. Een snack op de markt brengen die echt echt lekker is, zonder troep, iets goeds doen voor de wereld en wonen in Spanje! Het is een droom voor Julie die uitkomt!