Terugblik op de crowdfunding

Wat een geweldige afsluiting van 2017! Met behulp van 81 investeerders is het gelukt om binnen 2 weken het doelbedrag van €100.000 op te halen! We gingen voor een minimale lening van 70.000 en we hadden niet durven dromen om het doelbedrag van 100.000 in zo'n korte tijd te mogen behalen! En ja dat is ons gelukt! En dus niet €70.000 maar liefst €100.000. Ja echt waar, dat is veel geld! Heel veel geld! Wat zijn wij blij! 


Marie Claire en Julie hebben 100% van de crowdfunding behaald
Na weken voorbereiding was het eindelijk zover, met een knaller van een film gemaakt door onze vriend Roderick. Nieuwsgierig naar het resultaat van de video? Check dan snel de film op youtube

Roderick en Marie Claire aan het flimen in de Marqt in Amsterdam

We mochten voor deze opnames langskomen bij Marqt, Landmarkt en De Kweker, en wat waren ze daar tof. Overal wilde ze ons helpen en positieve reacties geven op onze snacks! En onze snacks werden enthousiast ontvangen.

En dat enthousiasme aanstekelijk werkt, dat blijkt maar weer want ja, het is ons dus gelukt (anders zouden we hier niet zo enthousiast een blog over schrijven…) Of juist wel want ook de failures willen we graag delen als start up. Daarover in een andere blog later meer ;-)

Marie Claire in de studio bij BNR Nieuwsradio

En wat een publiciteit hebben we ermee gehaald; onder andere een radio interview bij BNR Nieuwsradio en een artikel in de Telegraaf.

Nogmaals dank aan alle 81 investeerders, zonder jullie was het ons natuurlijk nooit gelukt! En zo is deze vernieuwde website één van de investeringen geweest :-)