Popcorn rotsjes met kaneel

[RECEPT] De welbekende pindarotsjes, maar dan net even anders. Popcorn rotsjes dus! Dit recept is het lekkerste met kaneel popcorn maar kan ook prima met een neutrale popcorn. Hieronder zie je welke ingrediënten & benodigdheden je nodig hebt om dit recept te kunnen maken. 

Ingrediënten
- 30 gram (kaneel) popcorn
- 175 gram melkchocolade
- Snufje zout
- 1 rol Rolo 
- Snufje kaneel

Benodigdheden
- Bakpapier
- Snijplank
- Spatel

Recept
Stap 1 -
Smelt de chocolade au bain marie. 

Stap 2 - Roer de popcorn en een snufje zout door de chocolade

Stap 3 - 
Schep hoopjes op een met bakpapier beklede snijplank.

Stap 4 - Snij de Rolo in stukjes en leg wat op de hoopjes popcorn. Bestrooi het vervolgens met een klein beetje kaneel.

Stap 5 - Zet de popcorn voor ongeveer 60 minuten in de koelkast zodat de chocolade goed kan uitharden en daarna zijn je popcorn rotsjes helemaal klaar! 

Dit recept is ontwikkeld door Marie-Louise Kaldenbach van Familie over de Kook