Hoogtepunten 2018

Het is 2019, een nieuw jaar, een frisse start. We hopen natuurlijk dat je tijdens de jaarwisseling niet alleen champagne, maar ook popcorn hebt laten poppen. In deze blog praten we je graag bij over onze belangrijkste hoogtepunten van 2018.

Februari - De eerste editie van Samen Uit de Eenzaamheid is een feit. In samenwerking met Stichting de Regenboog Groep en De Filmhallen is dit liefdevolle project opgezet. Door een kaartje te kopen, doneer je ook een kaartje aan iemand die wel een verzetje kan gebruiken.

April - Een tankstation is wat ons betreft de perfecte grab and go locatie. Sinds deze maand liggen we bij maar liefst 200 Shell tankstations. Happy snacking and drive safe!

Augustus - Een fijne buurt en een centrale ligging, het zijn de perfecte ingrediënten voor een kantoorlocatie. We hebben het natuurlijk over de Pijp in Amsterdam! Met de Albert Cuyp op de hoek, is het altijd gezellig.

November - Wij zijn trots! Op onze nieuwe website en de nieuwe popcorn smaak Sweet Cinnamon. Ook zijn we tegenwoordig biologisch gecertificeerd. Je begrijpt dat we deze maand meerdere keren het een of ander hebben laten poppen... 

December - Snacken in de trein, in de bus of als pure ‘nootzaak’ voor in je tas. Onze nootjes zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij de AH to Go.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan onder aan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.