John Altman snacks nu verkrijgbaar via Amazon

Door COVID-19 stond onze wereld en ook onze afzet van het een op andere moment er heel anders voor. Bij het zoeken van nieuwe distrubutie kwam Amazon al snel naar voren. 

Online verkopen en marketplaces zijn populairder dan ooit. Daarom zijn we super blij dat we sinds vorige maand al onze snacks, zoals de biologische popcorn en heerlijke, duurzame nootjes verkrijgbaar zijn bij Amazon.de, Amazon.es en Amazon.nl. 

Het is een hele organisatie, van een Duits btw nummer aanvragen tot PPC campagnes opzetten. Ook hebben we direct een brand store, brand+ content voor al onze producten gemaakt en laten we de logistiek doen door Amazon Fulfillment. Het is een hele nieuwe business maar we vinden het super leuk om te zien dat het zo goed gaat. Makkelijk was het zeker niet, het heeft bloed, zweet en tijd gekost maar we zijn super blij met het resultaat dat staat en er zijn al meerdere pallets met snacks richting Duitsland verplaatst.

We kregen veel vragen van andere food-merken of we ze konden helpen met Amazon. Vanuit die behoefte hebben we een aparte BV opgezet waarmee we met een team van freelancers en specialisten onze diensten nu aanbieden.

Amazon is gericht op consumenten, maar je hebt tegenwoordig ook marketplaces die gericht zijn op b2b, zoals Orderchamp en Ankorstore, daar zijn we ook op te vinden!

Mocht je eens willen kletsen over de mogelijkheden, dan kan je altijd even bellen of mailen!