De beste films voor de kerstvakantie

Het is kerstvakantie en dat betekent veel vrije tijd en leuke dingen doen! Een lekker lijstje met Netflix films kan dan natuurlijk ook niet ontbreken. Dus get your snacks together, pop je popcorn, grab een handje nootjes en geniet lekker van je vakantie!

fantastic beast filmposter
1. Fantastic Beasts and where to find them
Dit is toch wel de absolute nummer 1 als je het ons vraagt. Ons hart maakte dan ook een sprongetje toen we hoorde dat deze film nu ook te zien is op Netflix. Dit is het eerste deel uit de langverwachte reeks van Harry Potters Wizarding World. Deel twee draait momenteel nog in de bioscoop, maar deel een is dus te bewonderen op Netflix. So… go go go!

Mowgli filmposter Netflix
2. Mowgli
Jungle legende Mowgli is ook onlangs toegevoegd aan Netflix. Opgegroeid tussen de wolven, weet hij op een gegeven moment niet meer waar hij precies bij hoort. Is hij nu gewoon een mens? Of toch een wolf? Volg zijn avontuur en geniet van deze prachtige film. 

The Christmas Chronicles filmposter netflix
3. The Christmas Chronicles

We kunnen het natuurlijk niet over de kerstvakantie hebben zonder kerstfilms op te nemen in dit lijstje. The Christmas Chronicles gaat over een broer en een zus die de slee van de kerstman laten crashen en dat vraagt natuurlijk om problemen. Om kerstmis nog te redden beleven zij een bijzondere nacht samen met een mondige kerstman. 

The Holiday Calendar netflix filmposter
4. The holiday calendar

Getalenteerd zijn in je werk, maar toch vastzitten in een uitzichtloze baan dat is geen fijne situatie. Fotografe Abby erft precies op dit moment een antieke adventskalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.


Tom Hanks Forrest Gump filmposter
5. The Forrest gump

We gaan even terug in de tijd voor een absolute klassieker. Deze film draaide namelijk in 1994 in de Nederlandse bioscopen. Een man genaamd Forrest Gump, met een iets wat laag IQ speelt een grote rol bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis in de jaren 60 en 70. Een komedie film vol humor die zeker niet mag ontbreken in dit lijstje.

Hopelijk hebben we je een beetje op weg kunnen helpen met het kiezen van een leuke film. Happy holidays!